Vi designer løsninger, der gør en forskel

 • Skræddersyet belysning

  Med ægte skræddersyet linjearmaturer fra belgiske Multiline, kan du slippe fantasien løs, for her kan det meste lade sig gøre.

 • Projekt belysning

  Via vores leverandører som fx A-LED og SG-Armaturen, kan vi også tilbyde vores kunder en mere komplet pakke end konkurrenter når det gælder "projekt belysning".

  Vi sammensætter en komplet pakke med BAT (Best Available technology) fra etablerede leverandører, samt yder et ekstra højt niveau af service.

  Belysning er med LED teknologien blevet elektronik på niveau med fladskærms TV, hvor udviklingen sker i et stadig større tempo der gør det vanskelig for ingeniører, installatører og bygherre at følge med. Selv producenter af belysning kan have vanskeligt ved at følge med i udviklingen på alle typer produkter.

  Derfor tilbyder System-One en bedre komplet pakke, den bedste pris og den højeste service i forhold til vores konkurrenter, indenfor vores prioriterede segmenter.

 • Programmering

  Vi tilbyder også programmering eksempelvis af følgende systemer: DALI, LK IHC og KNX.

  Ved at anvende System-One til denne opgave, undgår installatøren som ikke har egne folk til opgaven, at skulle have et konkurrerende firma på sit projekt.

  Vi arbejder både på timebasis eller giver et forpligtende tilbud.

 • Lysstyring

  Også indenfor lysstyring går udviklingen ekstrem hurtigt, vi tilbyder BAT ud fra kundens krav til anlægget. Vi går op i at kunden får et anlæg som er meget brugervenligt det kunne fx være ved at vælge en fysisk afbryder med et simpelt design og kun få taster.

Team

Anders Olsen

Direktør/Founder

Efter +10år i el-branchen og de sidste +7år i den norske belysnings producent Glamox, valgte Anders at følge drømmen om at starte eget firma, da han så et stort potentiale i markedet.

Daniel Jacobsen

Co-Founder

Daniel er uddannet økonom og har sin daglige gang i bankverdenen, i System-One er han Co-Founder og aktiv sparringspartner indenfor økonomi og strategi.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rabatter og nyheder som den første.

Holler Box