fbpx

Team

Anders Olsen

Direktør/Founder

Efter +10 år i branchen og de sidste +7 år hos en belysningsproducent, valgte Anders at følge drømmen om at starte eget firma, da han så et stort potentiale i markedet.

Email – AO@System-One.dk

Mobil – 7199 9875

Annegrete Larsen

Administrativ koordinator

Annegrete er uddannet indenfor kontor, og har mere end 20 års erfaring, og sørger for at passe kontoret og en masse praktiske opgaver, fx besvare spørgsmål om leveringstider, ordrebekræftelser, faktura m.m.

Email – AG@system-one.dk

Mobil – 7199 2201

Daniel Jacobsen

Co-Founder

Daniel er uddannet økonom og har sin daglige gang i bankverdenen. I System-One er han Co-Founder og aktiv sparringspartner indenfor økonomi og strategi.

Email – Daniel@system-one.dk

Maja Danborg

Belysningskonsulent

Maja er belysningskonsulent med fokus rettet mod arkitekter og rådgiver samt på vores Living koncept. Hun er uddannet lysdesigner fra Aalborg universitet.

Vi designer løsninger, der gør en forskel

 • Skræddersyet belysning

  Med ægte, skræddersyede linjearmaturer fra belgiske Multiline, kan du virkelig slippe fantasien løs, for her kan det meste lade sig gøre.

 • Projektbelysning

  Via vores brede produktsortiment kan vi tilbyde vores kunder en mere komplet pakke end vores konkurrenter. Vi sammensætter en gennemført løsning med “Best Available Technology” (BAT), og yder service på højeste niveau.
  Med LED-teknologiens indtog er belysning blevet elektronik på niveau med fladskærms-TV, hvor udviklingen sker i et stadig højere tempo. Det gør det vanskeligt for ingeniører, installatører og bygherrer konstant at holde sig up-to-date.
  Derfor tilbyder System-One BAT-løsninger til vores prioriterede segmenter.

 • Programmering

  Vi tilbyder programmering af systemer som DALI, MasterConnect/EasyAir, Casambi, LK IHC og KNX.
  Ved at vælge System-One til programmeringsopgaver, undgår installatøren at skulle hyre et konkurrerende firma til at deltage i sit projekt.
  Vi kan arbejde på timebasis eller give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre nærmere.

 • Lysstyring

  Ligesom inden for belysning, så går udviklingen af teknologi til lysstyring ekstremt hurtigt, hvad enten vi taler sensorer, trådløs styring eller bygningsautomation. Vi tilbyder BAT ud fra kundens krav til anlægget.
  Vi går op i, at kunden får et anlæg, som er simpelt og meget brugervenligt, eksempelvis ved at vælge en fysisk afbryder med et simpelt design og kun få taster.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rabatter og nyheder som den første.