fbpx

Vi designer løsninger, der gør en forskel

 • Skræddersyet belysning

  Med ægte, skræddersyede linjearmaturer fra belgiske Multiline, kan du virkelig slippe fantasien løs, for her kan det meste lade sig gøre.

 • Projektbelysning

  Via vores leverandører som eksempelvis A-LED og SG-Armaturen, kan vi tilbyde vores kunder en mere komplet pakke end vores konkurrenter, når det gælder projektbelysning.
  Vi sammensætter en gennemført løsning med BAT (Best Available Technology) fra etablerede og anerkendte leverandører, og vi yder service på højeste niveau.
  Med LED-teknologiens indtog er belysning blevet elektronik på niveau med fladskærms-TV, hvor udviklingen sker i et stadig højere tempo. Det gør det vanskeligt for ingeniører, installatører og bygherrer at holde trit; selv producenter af belysning kan have svært ved at følge med i udviklingen på alle typer produkter.
  Derfor tilbyder System-One en bedre og mere komplet pakke, den bedste pris og den højeste service i forhold til vores konkurrenter, indenfor vores prioriterede segmenter.

 • Programmering

  Vi tilbyder programmering af systemer som LK IHC, Dali og KNX.
  Ved at vælge System-One til programmeringsopgaver, undgår installatøren – som måske ikke har egne folk til opgaven – at skulle hyre et konkurrerende firma til at deltage i sit projekt.
  Vi kan arbejde på timebasis eller give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre nærmere.

 • Lysstyring

  Ligesom inden for belysning, så går udviklingen af teknologi til lysstyring ekstremt hurtigt, hvad enten vi taler sensorer, trådløs styring eller bygningsautomation. Vi tilbyder BAT ud fra kundens krav til anlægget.
  Vi går op i, at kunden får et anlæg, som er simpelt og meget brugervenligt, eksempelvis ved at vælge en fysisk afbryder med et simpelt design og kun få taster.

Team

Anders Olsen

Direktør/Founder

Efter +10år i el-branchen og de sidste +7år i den norske belysnings producent Glamox, valgte Anders at følge drømmen om at starte eget firma, da han så et stort potentiale i markedet.

Daniel Jacobsen

Co-Founder

Daniel er uddannet økonom og har sin daglige gang i bankverdenen, i System-One er han Co-Founder og aktiv sparringspartner indenfor økonomi og strategi.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rabatter og nyheder som den første.

Holler Box