fbpx

SlotsArkaderne i Hillerød – Nyt indgangsparti

For SlotsArkaderne i Hillerød har vi renoveret indgangspartiet fra deres parkeringsplads

Indkøbscenteret SlotsArkaderne i Hillerød skulle for nylig have givet deres indgangsparti fra parkeringspladsen en ansigtsløftning og gjort det mere tidssvarende i sit udtryk. Den opgave har System-One løftet – igen sammen med vores samarbejdspartner Tripplex.

Et af de særlige aspekter ved løsningen er, at vi har leveret armaturer, der passer perfekt ind i lamelvæggene fra Tripplex, ligesom vi gjorde det hos Geodis sidste år. Igen er der tale om en smukt integreret løsning, der på elegant vis skaber en meget mere lys og indbydende entré til centeret end tidligere.

Udover selve indgangspartiet har vi også leveret armaturer til Slotsarkadernes vindfang, hvor man også har lamellofter opsat.

Som installationspartner på projektet har System-One endnu engang arbejdet sammen med Elfirmaet Hjortskov & Jensen, hvor projektleder og autoriseret el-installatør, Martin Porsgaard, har håndteret opgaven.

»Vi skulle lave en indgang, der var lidt mere lækker og indbydende end den gamle, så det omfattede panelvægge og lamellofter i en messingfinish, hvor vi så har integreret lysarmaturerne begge steder, over tre etager,« forklarer han.

»Samarbejdet med System-One har været rigtig fint. De forsynede os med nogle vareprøver, som vi kunne vise frem for kunden, så de kunne godkende løsningerne, og så fik vi lavet en opstilling af det færdige resultat, altså med armaturerne bygget ind, så de også kunne se det, inden den endelige opsætning. Alt i alt et godt projekt inden for rammerne og med et flot resultat. Så der kommer helt sikkert flere projekter mellem os og System-One,« siger Martin Porsgaard videre.

Fakta

  • Entreprenør: Sten Jensen Gruppen
  • Installatør: Elfirmaet Hjortskov & Jensen A/S
  • Lokation: SlotsArkaderne i Hillerød
  • Partner på opgaven: Tripplex Acoustic
DOWNLOAD
System-One ApS   |   Kongevejen 200, st.   |   2830 Virum   |   Tlf. 44 44 44 75   |   info@system-one.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rabatter og nyheder som den første.