fbpx

Geodis – lys i lamelloft

For transport- og logistikvirksomheden Geodis har vi leveret belysning til lofterne i deres indgangsparti.

System-One har startet et nyt og meget interessant samarbejde med producenten Tripplex, der fremstiller trælamelpaneler til loft og vægge. Sammen med dem har vi lavet en standardløsning, der passer perfekt i deres loft, og som bliver samlet på deres fabrik i Silkeborg. På den måde sikrer man en perfekt finish hver gang, hvilket ikke er en selvfølgelig, når det bliver gjort på pladsen.

Løsningen og samarbejdet rummer stort potentiale på grund af en perfekt integration. Vores armatur er således præcis 30×30 millimeter, ligesom trælamellerne er 30x30mm, og derfor passer de perfekt sammen. Desuden er der valgfri RAL-farve på armaturerne, så man også på den front kan få det til at matche.

Geodis i Danmark råder over to kontorer med tilhørende lagerfaciliteter på sammenlagt 4.600 m2 og i alt 185 medarbejdere. System-One har leveret belysning til selskabets kontor i Tårnby på Amager, ikke langt fra Københavns Lufthavn Kastrup.

Hos Tripplex har grundlægger og salgsdirektør Kurt Braarup Vestergaard været mindst lige så glad for samarbejdet som os. Ikke alene har vores respektive løsninger passet perfekt sammen, vi har også fundet hinanden rigtig godt professionelt.

»Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med System-One. Super fint forløb, de har været virkelig effektive og hurtige til at vende tilbage, når vi havde brug for noget, så med tanke på, hvor godt deres armaturer kan integreres mellem vores lameller, eller sættes ind som erstatning, så håber jeg, at vi kan mødes om flere projekter,« siger han.

Fakta

  • Entreprenør: JDN Enterprise A/S, Virum
  • Lokation: Tårnby
  • Partner på opgaven: Tripplex Acoustic
DOWNLOAD
System-One ApS   |   Kongevejen 200, st.   |   2830 Virum   |   Tlf. 44 44 44 75   |   info@system-one.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rabatter og nyheder som den første.